„ПЕРИОДИЧНИ ДОСТАВКИ НА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ: Обособена позиция/група №1 „Месо и месни продукти”; група №2 „Месни продукти за директна консумация”; група №3 „Плодове и зеленчуци”; група №4 „Сладкарски изделия”; група №5 „Шоколадови и захарни изделия”; група №6 „Топли напитки”; група №7 „Плодови и зеленчукови консерви”; група №8 „Продукти за приготвяне на ястия от чуждестранна кухня”; група №9 „Други хранителни стоки – Бакалски”, ЗА НУЖДИТЕ НА ЗАВЕДЕНИЯТА ЗА ХРАНЕНЕ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ НА СТОПАНСКА АКАДЕМИЯ „Д. А. ЦЕНОВ” В ГР. СВИЩОВ”
Документация
Решение 01/22.01.2015 г.
Обявление за поръчка
Техническо предложение pdf
Техническо предложение Група 1 (електронен)
Техническо предложение Група 2 (електронен)
Техническо предложение Група 3 (електронен)
Техническо предложение Група 4 (електронен)
Техническо предложение Група 5 (електронен)
Техническо предложение Група 6 (електронен)
Техническо предложение Група 7 (електронен)
Техническо предложение Група 8 (електронен)
Техническо предложение Група 9 (електронен)
Ценова оферта pdf
Ценова оферта Група 1 (електронен)
Ценова оферта Група 2 (електронен)
Ценова оферта Група 3 (електронен)
Ценова оферта Група 4 (електронен)
Ценова оферта Група 5 (електронен)
Ценова оферта Група 6 (електронен)
Ценова оферта Група 7 (електронен)
Ценова оферта Група 8 (електронен)
Ценова оферта Група 9 (електронен)
Протокол №1
Протокол №2
Протокол №3
Протокол №4
Решение №187/24.03.2015 г. за класиране на участниците и обявяване на изпълнител на обществена поръчка
Решение за частично прекратяване на процедура за възлагане на обществена поръчка (не подадени оферти за Група №3 „Плодове и зеленчуци”; Група №4 „Сладкарски изделия”; Група №5 „Шоколадови и захарни изделия”; Група №6 „Топли напитки”; Група №7 „Плодови и зеленчукови консерви”; Група №8 „Продукти за приготвяне на ястия от чуждестранна кухня”; Група №9 „Други хранителни продукти – Бакалски”)
Обявление за възложена поръчка Директива 2004/18/ЕО Договор №3/22.04.2015 г. "Месо и месни продукти"; Договор №4/22.04.2015 г. "Месни продукти за директна консумация"
Справка за внесени парични гаранции за изпълнение на Договор №3/22.04.2015 г. "Месо и месни продукти"; Договор №4/22.04.2015 г. "Месни продукти за директна консумация"
Справка за освобождаване на гаранции за участие в обществена поръчка Чл. 62 (1) т. 2 от ЗОП след сключване на договор за „Месо и месни продукти” №3/22.03.2015 г., „Месни продукти за директна консумация” №4/22.03.2015 г.
Справка за изпълнение на договори №3 и №4 от 22.04.2015 за месец май (10.06.2015)
Справка за изпълнение на договори №3 и №4 от 22.04.2015 за месец юни (09.07.2015)
Справка за изпълнение на договори №3 и №4 от 22.04.2015 за месец юли (05.08.2015)
Справка за изпълнение на договори №3 и №4 от 22.04.2015 за месец септември (публикуван документ на 12.10.2015)
Справка за изпълнение на договори №3 и №4 от 22.04.2015 за месец октомври (публикуван документ на 09.11.2015)
Справка за изпълнение на договори №3 и №4 от 22.04.2015 за месец ноември (публикуван документ на 08.12.2015)
Обобщаваща справка с информация за изпълнението на договори за обществена поръчка (публикуван документ на 08.12.2015 г.)
Справка за освобождаване на гаранции за изпълнение на Договор №3/22.04.2015 г. "Месо и месни продукти"; Договор №4/22.04.2015 г. "Месни продукти за директна консумация" (публикуван документ на 08.12.2015 г.)
Информация за изпълнението на договор за обществена поръчка №3/22.04.2015 г. "Месо и месни продукти" (публикуван документ на 08.12.2015 г.)
Информация за изпълнението на договор за обществена поръчка №4/22.04.2015 г. "Месни продукти за директна консумация" (публикуван документ на 08.12.2015 г.)