Покана за участие в Първа Национална Стартъп конференция “Start Up, Bulgaria!”

The Revenues Factory
в сътрудничество
със  СА „Д. А. Ценов“ организират
Първа Национална Стартъп конференция
Start Up, Bulgaria!”

Уважаеми студенти,

През периода 08 – 10 ноември 2024 г. в гр. София ще се проведе Първа Национална Стартъп Конференция “Start Up, Bulgaria!”, организирана от The Revenues Factory (Консултантска агенция за растеж и бизнес развитие). Съорганизатор на конференцията е и СА „Д. А. Ценов“ – Свищов.
Основната цел на форума е да обедини потенциални, стартирали или вече развиващи бизнеса си предприемачи, инвеститори и други заинтересовани участници в предприемаческата екосистема в България.
По време на 3-дневното събитие ще се проведат поредица от интерактивни уъркшопове, на които участниците ще имат възможност да:
- почерпят практически знания от представители на бизнеса, финансови институции и административни структури;
- създадат „нещо заедно“ и тестват своя предприемачески потенциал в рамките на организирания хакатон (събитие, съчетаващо състезателен и колаборативен характер), на който ще бъдат оценени и наградени най-добрите идеи/проекти.

Много … млади хора са в началото на своя предприемачески път и търсят отговор на множество въпроси – как да започнат бизнес със своя идея; или са създали бизнес и искат да разраснат дейността си, или развиват успешен бизнес, но се нуждаят от помощ, тъй като желаят да излязат на международния пазар.
Много … от отговорите можете да намерите в рамките на “Start Up, Bulgaria!” форума.

Скъпи студенти, ако желаете да участвате, можете да закупите билет, като направите своята предварителна регистрация на сайта на конференцията: startupbulgaria.eu.
Чрез промокода SVISHTOV10 получавате 10 евро намаление от цената на билета.

Очакваме Ви на конференцията!