Уважаеми колеги,
Младежката организация Junior Chamber International (JCI), кани всички заинтересовани жители на официалното си откриване, което ще се проведе на 15.03. (вторник) от 18:00ч. в 10 аудитория, намираща се на 3-я етаж в Ректората на СА “Д. А. Ценов”.

Събитието се организира от екип амбициозни студенти, целящи както личностно развитие, така и създаване на позитивна промяна в обществото. Членове могат да бъдат всички на възраст от 18 до 40 годишна възраст, които са амбициозни, креативни и отговорни.

Във връзка с официалното откриване на JCI Свищов ще се проведе събитие на тема “Как да бъдем по-ефективни!”. Гост-лектор ще е Петър Дяксов. Той е само на 26 години, от Пловдив, а вече е предприемач, мениджър и експерт по дигитален маркетинг. Към момента е основател и управител на IT фирмата Tendrik, която предлага цялостни решения за бизнеси онлайн. През свободното си време  активно се занимава с организирането на различни обществени и социални инициативи, като вицепрезидент на JCI Bulgaria. Той също така участва в провежането и воденето на много обучения и семинари за предприемачество, маркетинг и личностно развитие. Ще даде ценни съвети за това как да си разпределяме по-добре времето, да си поставяме и следваме устойчиви цели.

За повече информация, можете да ни намерите във фейсбук страницата ни: JCI Svishtov