Академичен център за кариерно консултиране и връзки с обществеността


Агенция по заетостта – член на мрежата EURES
ICT Online European Job Day – 9th MAY

На 9-ти май 2014г. ще се проведе онлайн ден за консултации за работа в сектор информационни и комуникационни технологии в Ирландия. Ако търсите работа и искате да развивате Вашите софтуерни и IT способности, можете да вземете участие в тази интернет-трудова борса и да започнете кариера в бързоразвиващия технологичен сектор на Ирландия.

По време на това събитие ще имате възможност да търсите и да се кандидатирате за позиции, които отговарят на Вашия профил, да се свържете с конкретни работодатели и да си запазите часове за едно или повече интервюта за работа. Освен това, ще можете да видите презентации на различни компании онлайн и да задавате въпроси след всяка презентация. Ще имате шанс и да се участвате в презентации на тема “Your First EURES Job (относно възможна финансова подкрепа за мобилни работници)” и „Условия за живот и труд в Ирландия”. 

Регистрирайте се сега на www.europeanjobdays.eu/en/dublin и се присъединете към нас онлайн на 9-ти май за да видите интересни презентации и интерактивни сесии относно възможностите за работа в сектор информационни и комуникационни технологии в Ирландия.

IT-сектора в Ирландия:

Ирландия е най-големият износител на компютърни и IT-услуги в Европа. Световни лидери като Intel, HP, IBM, Microsoft и Apple отдавна са се установили в страната и  работят заедно с иновативни компании като Realex, Datalex, CR2, iQuate и Ezetop. Новите имена, които от скоро осъществяват дейност в Ирландия са Google, Facebook, LinkedIn, Amazon, Paypal, Ebay и Twitter.