Асистент от СА „Д. А. Ценов“ с признание от традиционния Конкурс за високи научни постижения за 2013 г., организиран от Съюза на учените в България

Дисертационният труд на ас. д-р Кремена Маринова от катедра „Бизнес информатика“ на тема „Усъвършенстване на електронните системи за управление на взаимоотношенията с клиенти във финансовия сектор“, с научен ръководител проф. д-р Виолета Краева, бе сред отличените в направлението Докторанти до 35 години в проведения конкурс за високи научни постижения за 2013 год., организиран от „Съюза на учените в България”.


В конкурса бяха заявени участия от близо 140 млади учени от шест научни области - естествени науки, технически науки, биологически и медицински науки, аграрни науки, хуманитарни науки и обществени науки, както и докторанти, успешно защитили своите дисертации за образователната и научна степен „доктор” през второто полугодие на 2012 г. и първото полугодие на 2013 г.

Селекцията на кандидатите протече на няколко етапа, като дисертацията на ас. д-р Маринова е достигнала до последната фаза на конкурса и е сред 5-те наградени от СУБ. Разработката на авторката получи свидетелство за номинация на допуснатите до последния етап на участие в конкурса за научни постижения в докторски дисертации – 2013 г.

За повече инфо: http://www.usb-bg.org/Bg/KVNP%202013.html