Бизнес Мастър Клас на УниКредит Булбанк - в подкрепа на образованието и бъдещите млади професионалисти в сферата на икономиката

Бизнес Мастър Клас от УниКредит Булбанк - в подкрепа на образованието и бъдещите млади професионалисти в сферата на икономиката.
Програмата Бизнес Мастър Клас цели да допълни теоретичната подготовка на студентите, получавана от университета, с практически примери от реалния бизнес. Програмата предлага на студенти от икономически специалности да се включат в серия от безплатни практически лекции, чиито теми са свързани с Бъдещето на бизнеса, Управление на риска, Иновации в банкирането, Финансови анализи, Маркетинг концепции, Как да презентираме себе си и др. В ролята на лектори ще влязат мениджъри и водещи експерти от екипа на УниКредит в България.
Студентите ще научат как се случва бизнесът на практика; ще придобият ценни практически знания и умения от финансовата сфера, които ще им дадат летящ старт в кариерата; ще се потопят в работната атмосфера на най-голямата банка в България и ще се ориентират за посоката на бъдещата си професионална кариера.
Бизнес Мастър Клас от УниКредит Булбанк ще се проведе във водещи университети в страната.

Темите и датите на конкретните събития ще бъдат публикувани на www.businessmasterclass.bg

Всички студенти са поканени да присъстват на събитието като е необходимо преди това да се регистрират на www.businessmasterclass.bg