Благодарствено писмо от Председателя на Съюза на икономистите в България

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН РЕКТОР,
УВАЖАЕМИ ПРОФ. ЗАХАРИЕВ,

Приемете моите поздравления  и сърдечни благодарности за отличната подготовка и провеждане на международната конференция, посветена на Бъдещето на Долен Дунав – регионално насърчаване на икономиката-интелигентни градове-нова инфраструктура, която се състоя  с голям успех  на 24 ноември в гр. Свищов.

За мен и за представителите  на Съюза на икономистите в България, бе чест и удоволствие да работим съвместно с Вас и Вашия екип по един, надяваме се, дългосрочен проект, който да доведе до нови възможности за икономическо, социално и научно развитие на региона.

Впечатляващото участие на научни, обществени  и частни  организации и фирми, както и на гости и лектори от чужбина, показва , че съществува голям интерес към  представените теми и практически опит.

Бих искал да изразя нашата признателност и благодарност за перфектното партньорство, за безупречната организация, отзивчивост и завладяващ академичен дух  по време на цялата конференция и при провеждане на семинара-награда за победителите в конкурса  „Млад икономист 2014 г.”

С пожелания за здраве, нови вдъхновени съвместни проекти и инициативи в регионален и национален мащаб.

С уважение,
Проф. КРЪСТЬО ПЕТКОВ, ПРЕДСЕДАТЕЛ на УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ НА СЪЮЗА на ИКОНОМИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

Благодарственото писмо може да бъде свалено от ТУК.