Джуниър Ачийвмънт (JA Bulgaria) ви кани на Младежки бизнес форум ”Изгряващи звезди“


Заповядайте на кулминацията на бизнес цикъла на най-добрите ученически компании и студентски стартъпи, на който ще изберем представителите от България на най-голямото предприемаческо събитие в Европа - GEN-E!

„Изгряващи звезди“ ще събере най-добрите ученически екипи, участвали през тази учебна година в програмата „Учебна компания“, призната от Европейската комисия за най-добрата практика в обучението по предприемачество”. Във финалното събитие на 2 юни 2024 г. ще бъдат обявени победителите като най-добрата учебна компания на България ще представи страната ни на европейско състезание #Gen_E в началото на юли 2024 г. в Италия.
Целта на състезанията по програма „Учебна компания“ е учениците да демонстрират наученото и да се отличат постиженията на най-добрите, както и да се даде видимост на мрежата от училища на Джуниър Ачийвмънт на национално и на международно ниво. Финалното състезание на програмата тази година – търговското представяне на младежките стартъпи „Изгряващи звезди“ 2024 на Джуниър Ачийвмънт България, ще се проведе на 2 юни в Експозиционен център Флора Бургас.
Преакселераторска програма “Beyond” за студенти
Във форума ще бъдат отличени и най-добрите студентски стартъпи, участващи в тазгодишното издание на Преакселераторска програма “Beyond”. 

Комплекс Флора в Морската градина на Бургас
Неделя, 2 юни, от 13:30 ч.
Заповядайте на 2 юни от 13:30 ч., за да разгледате търговското изложение на най-иновативните учебни компании. След 16:00 ч. ще стартира церемонията по награждаването на отличените компании в различните категории. 

Програма на събитието:
09:00 – 12:00 ч. Представяне на идеите
13:30 – 16:00 ч. Търговско изложение
16:00 – 18:30 ч. Награждаване