Финансовият портал MoitePari.bg стартира инвестиционно състезание съвместно с Елана и Българска фондова борса

Финансовият портал MoitePari.bg съвместно с Елана и Българска фондова борса (БФБ) стартират инвестиционно състезание под името „ЕлаНа инвестиционно предизвикателство“. То е предназначено за всички, които желаят да навлязат в света на инвестициите и да придобият умения по изграждане на ефективни инвестиционни стратегии. Основната цел на надпреварата е образователна. Състезанието е предназначено за хора от всички възрасти. В неговите рамки има и обучителна част, включваща комбинация от полезни материали за обучение по инвестиране и специални уебинари на живо. Посоченото осигурява практически ориентиран подход при обучението по изграждане за изграждане и управление на инвестиционен портфейл.

Всеки участник в инвестиционното състезание ще има възможност да управлява демо сметка с начален капитал от 100 000 евро, които могат да бъдат насочени за търговия на международните пазари и демо сметка от 20 000 лв., предназначени за търговия с финансови инструменти, котирани на БФБ.

Участието в инвестиционното предизвикателство е напълно безплатно. Необходимо е само регистрация, която може да бъде направена на интернет адрес https://www.moitepari.bg/invest/. Наградният фонд на инициативата е в размер на 6000 лв. плюс много непарични награди. „ЕлаНа инвестиционно предизвикателство“ започна на 10 май 2023 г. и ще продължи до 29 октомври 2023 г., като участниците в съревнованието ще бъдат оценявани на база постигната доходност. Победителите ще бъдат наградени по време на Expo MoitePari 2023, което ще се проведе на 2 и 3 ноември в Inter Expo Center - гр. София.