ФОТОКОНКУРС „ОКОЛО СВЕТА ЗА 80 ДНИ“

През 2016 година се навършват 80 години от основаването на Стопанска академия "Димитър А. Ценов". За да отбележим тази достойна годишнина, ние от Алумни клуб МИО организираме пореден годишен фотоконкурс, този път под надслов "Около света за 80 дни". Нашето желание е да демонстрираме способността на студентите и възпитаниците на специалностите към катедра "Международни икономически отношения" при Стопанската академия да се интегрират успешно в международната среда - свободно да пътуват, общуват, работят, и да се забавляват.
Снимките на победителите ще бъдат използвани при изработване на рекламен календар на клуба. Времето за провеждане на конкурса е от 1 юли до 18 септември 2016 година, или точно 80 дни до началото на учебната година за редовните студенти, която започва на 19 септември.

Правила за участие в конкурса:
1. В конкурса могат да участват всички настоящи студенти и възпитаници от специалностите към катедра „МИО“. Снимките могат да бъдат изпращани като:
2. Всеки участник може да предложи до 5 снимки.
3. Краен срок за подаване на снимки за участие: 18 септември 2016 година.
4. На всички снимки трябва да присъства участникът в конкурса. Те трябва да са снимани на:
  • емблематично място, което по възможност да показва къде е направена снимката, или
  • работното място / в работна обстановка, които да показват компанията/организацията, в която е зает авторът на снимката.
5. Поощрява се участието на снимки, на които:
  • присъстват няколко студенти или възпитаници на специалността;
  • присъства абревиатурата на специалността - "МИО" - изписана или показана по подходящ начин.
6. Всяка снимка трябва да бъде придружена от следната информация, изписана на български език:
  • имената на участника;
  • курс, година на следване или завършен випуск;
  • мястото и датата на заснемане;
  • кратко описание на снимката, или любима сентенция (мисъл, мото) на автора.
7. Ще бъдат излъчени 12 победители, разделени в две категории: „Най-много харесвания във Фейсбук“ и „Избор на Борда на алумни клуб МИО“. 
8. Участниците в конкурса гарантират, че са завършили или в момента са записани в специалност „Международни икономически отношения” в Стопанска академия „Димитър А. Ценов” Свищов,  че са носители на авторските права, правата за публикация на снимките, с които участват, както и, че освобождават организаторите на конкурса от претенциите на трети лица.
9. Участниците в конкурса се съгласяват снимките им да бъдат използвани безвъзмездно за рекламните цели на клуба в интернет и на печатни носители.
10. Организаторите запазват правото си да не допускат до участие в конкурса снимки, които са: без необходимите технически и сюжетни качества, извън темата на конкурса или в противоречие с общоприетите морални норми.
11. С изпращането на снимките участниците декларират, че са запознати с регламента на конкурса и го приемат.
 
Можете да следите конкурса на facebook.com/MIOcontest и на страницата на Алумни клуба на адрес alumnimio.club