Годишна студентска научна сесия, организирана от Студентски съвет при УНСС

Уважаеми студенти, 
Студентски съвет при УНСС организира годишна студентска научна сесия на тема:„Предизвикателстава и проблеми на външните инвеститори в българската икономика“
Конференцията ще бъде тематично разделена на следните панели:
• Икономика
• Политически науки
• Право
• Журналистика
• Финанси

Заявки за участие:
Право на участие в конференцията имат студенти и докторанти от всички университети в страната. Всеки желаещ следва да изпрати заявка за участие заедно с цялостно разработени материали по имейл на адрес unwe.sc@gmail.com до 10 април, заявка за участие може да намерите ТУК
(свалете-попълнете-изпратете заедно с доклада)

Изисквания към докладите:
Докладите трябва да съответстват на предварително зададената тема. В заявката за участие задължително се посочва панел, в който участникът иска да представи своя доклад. Използваните източници следва да бъдат коректно посочени. Обем до 10 стр. Материалите трябва да бъдат изпратени не по-късно от 10 април 2016 г. По-късно изпратени материали няма да бъдат разглеждани.
На база на изпратените материали организационният екип на научната сесия ще избере участниците, които ще представят своите доклади по време на годишната научна сесия. Списък с имената ще бъде публикуван на страницата на Студентския съвет, както и в страницата на Годишна студентска научна сесия 2016 г.
Провеждане на конференцията:
Всеки участник ще трябва да представи своя доклад в рамките на 10 минути. След изложението ще има възможност за въпроси и коментари от страна на останалите участници.

Защо да участвате ?
+ Студентският съвет ще издаде сборник с материали по темата на годишната научна сесия.
+ Сертификат за участие
+ Материални награди за първите трима най-добре представили се