Инициатива „МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН“ на Джуниър Ачийвмънт България, АЦККВО


УВАЖАЕМИ СТУДЕНТИ,
За четиринадесети пореден път Джуниър Ачийвмънт България организира инициативата „МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН“. Тази година събитието ще се проведе на 23 март 2015 г., в хотел „Шератон“, гр. София, с участието на Президента на Република България – Росен Плевнелиев, Кмета на Столична община – Йорданка Фандъкова, министерства и държавни институции.

Студенти и ученици от цялата страна отново ще преживеят един реален работен ден във фирми, държавни и общински институции. Освен че предлага възможности за ефективна професионална ориентация, за много от Вас – младите хора, това преживяване оставя незабравим отпечатък за цял живот и е първа стъпка във Вашата успешна реализация на все по-конкурентния пазар на труда.

Регистрацията става онлайн на страницата на инициативата „Мениджър за един ден“ на уебсайта на Джуниър Ачийвмънт България http://mfd.jabulgaria.org. Студентите изпращат автобиография и мотивационно писмо. Целта е да се симулират условията на реалния пазар на труда и процеса на кандидатстване за работа. Фирмите и институциите домакини избират сами участниците въз основа на подадените от тях документи. Ето защо е особено важно те да бъдат добре оформени като съдържание и външен вид.
Крайният срок за регистрация на учениците е 20.02.2015 г.

Общите условия, инструкции за регистрация и отговори на често задавани въпроси можете да намерите на страницата на инициативата: http://mfd.jabulgaria.org/.