Избор на спортна дисциплина за обучение по „Физическо възпитание и спорт”


Уважаеми колеги,
Скъпи първокурсници,

Наред с безспорния си авторитет на водещо висше икономическо училище, СА „Д.А.Ценов” е известна с традиционно силните си позиции в студентския спорт и прекрасните условия за спорт  и отдих, които осигурява на своите студенти.

Обучението по дисциплината „Физическо възпитание и спорт” е задължително за студентите редовно обучение от всички специалности,извършва се през първите два семестъра и при изпълнение на изискванията приключва с оценка по шестобалната система, която се вписва в дипломата за висше образование.

Съобразно Вашите предпочитания Вие сами може да изберете спортната дисциплина, по която желаете да се обучавате. Учебната програма на катедра „ Физическо възпитание и спорт” включва:

аеробика, антицелулитна гимнастика, баскетбол, бодибилдинг, бадминтон, волейбол, джудо, каланетика, карате, спортен бридж, тенис на маса, тенис на корт, футбол.

Обучението се извършва на Спортния комплекс на Академията в удобно за Вас време по предварително обявен график.

Катедра „Физическо възпитание и спорт” дава възможност на всички студенти да се включат в представителните отбори на Стопанска академия по вид спорт в зависимост от тяхното желание и квалификация и по преценка на преподавателя водещ този спорт.

Записването по избрана от Вас спортна дисциплина ще се извърши в периода 23.09. – 02.10.2014 г. на Спортния комплекс на Академията от 9.00 до 13.00 часа.

Ако имате конкретни предпочитания към даден спорт, не изчаквайте крайния срок – 02.10.2014 г.

ДОБРЕ ДОШЛИ И НА ДОБЪР ПЪТ!