JCI Свищов отново организира събития

Уважаеми студенти,
след кратка подготвителна пауза, младежката организация JCI е подготвила нови и интерактивни предложения към студентите.
Първото събитие ще се проведе на 19.04. (вторник) от 18:00 ч. в кафе-клуб Addicted. Самото наименование „Language Càfe”, подсказва че става въпрос за езици. Подготвени са кратки викторини с награди и много изненади, които ще помогнат на участниците да преборят езиковата си бариера и да говорят на чужд език – английски, немски, руски или турски.
Следва на 27.04. Спортно събитие, което ще се проведе в спортен комплекс „Септември“ от 17:00 ч. Целта на организаторите е да мотивират студентите да спортуват. Предвидени са спортни игри със състезателен характер, като е без значение дали участника има предварителна физическа подготовка. 
И не на последно място, това е новата инициатива на JCI Свищов „Стена на вдъхновението“. През известен период от време ще задаваме въпроси, с които искаме да накараме хората да се замислят за малките неща, което ни правят щастливи. Всеки може да се включи като напише своето послание на стената ни или сподели нещо, като включи #Thewallofinspiration и #JCISvishtov в социалната медия фейсбук.
За да следите по-подробно мероприятията, посетете страницата във фейсбук: JCI Svishtov