Job Trust представи възможности за лятна студентска заетост в Гърция 2018


На 17 април 2018 г. в Стопанска академия „Д. А. Ценов“ - Свищов, с посредничеството на Академичния център за кариерно консултиране и връзки с обществеността, гостува г-н Spatopoulos Georgios - представител на Job Trust HR Recruitment & Consulting, ръководител на офиса в град Пловдив и отговарящ за дейността на фирмата на територията на България.

Job Trust е консултантска фирма за подбор и набиране на персонал, със седалище в Солун и офис в Пловдив, специализирана в намиране, интервюиране и обучение на кадри за хотели и предприятия. Тя е дългогодишен партньор на Стопанска академия и предлага възможност за лятна заетост (3-6 месеца) на студенти в реномирани хотели 4* и 5* в Гърция.
В рамките на посещението от 12.00 часа във фоайето на Факултетски корпус беше разположен информационен щанд, а от 14.00 часа в ауд. 10 (акад. Иван Стефанов) в сградата на Ректората се проведе информационна среща, по време на която г-н Spatopoulos Georgios представи дейността на фирмата, портфолиото от работни позиции в областта на туризма и хотелиерството, някои специфични изисквания и условия, размер на възнагражденията и допълнителните бонуси, както и начина на кандидатстване. По време на срещата той отговори на множество въпроси, които представляват интерес за студентите.