Кампанията на „Интеграл“ по раздаване на планери „Ambition!“


Уважаеми колеги,
Кампания на „Интеграл“ по раздаване на планери „Ambition!“ ще се проведе в Стопанска академия на 17.11.2015 г от 10:00 ч. до 14:00 ч. във фоайето на Факултетски корпус.

Кампанията се провежда успешно за пета поредна година, която е насочена към младите и активни хора, които се интересуват от чужди езици, международен културен обмен под формата на стажове в чужбина, както и от професионално развитие. Освен, за да планират ежедневните си ангажименти, студентите могат да използват пленери, за да получат полезна информация относно възможностите за подготовка на езиковите изпити TOEFL/IELTS/iBT, професионална ориентация, студентски карти за намаление ISIC и провеждане на безплатни семинари от представители на европейски университети и от различни експерти по въпроси, свързани с кариерно израстване и развитие.

Тази година кампанията ще се проведе с подкрепата на „Кока Кола България“, която предоставя по една бутилка от напитката за всеки студент, както и брускети “Mareti” – от другия спонсор. В края й организаторите предвиждат провеждане на томбола за специалната награда – електронна книга.