Катедра „Стратегическо планиране“ взе активно участие в празника на Сдружение „МИГ общини Елена и Златарица“

На 25.06.2022 г. в гр. Елена се проведе Празник на Сдружение „МИГ общини Елена и Златарица“, където членове на катедра „Стратегическо планиране“ бяха официално поканени да се включат.
На събитието участниците имаха възможност да получат информация, свързана със стратегията за Водено от общностите местно развитие, да зададат въпроси за предстоящия прием на проектни предложения и да се включат в забавни игри, състезания, томбола, както и да дегустират регионални и местни продукти.  

По време на тържествената част, проф. д-р Маргарита Богданова, декан на факултет „Мениджмънт и маркетинг“ връчи Поздравителен адрес на г-н Георги Коларов, изпълнителен директор на Сдружение „МИГ общини Елена и Златарица“ от името на катедра „Стратегическо планиране“ към Стопанска академия „Димитър А. Ценов“. С него бе изразено намерение за ползотворно партньорство и съвместно сътрудничество. В своето изявления проф. Богданова благодари за привилегията катедра „Стратегическо планиране“ да бъде част от празника на Сдружение „МИГ общини Елена и Златарица“ и  подчерта важността от поддържане на активна връзка между наука и практика.

Видео материал от връчването на Поздравителния адрес може да откриете тук: https://youtu.be/95V1tz4ICBA.