Конкурс за студентско есе на тема:„Единният цифров пазар на Европейския съюз и възможностите пред малките и средни предприятия в България и другите страни членки“

Уважаеми студенти,
представителството на Европейската Комисия в България в сътрудничество с Институт за икономическа политика организира Конкурс за студентско есе на тема:„Единният цифров пазар на Европейския съюз и възможностите пред малките и средни предприятия в България и другите страни членки“.
В конкурса участие могат да вземат български граждани, които се обучават във висше учебно заведение в България или в чужбина и са на възраст до 27 години.
След прецизна оценка от тричленно жури ще бъдат отличени трите най-добри есета в конкурса, а авторите им ще бъдат наградени с пътуване до Брюксел и посещение на Европейските институции
Считаме, че Конкурсът за студентско есе може да представлява интерес за студентите от Вашата академична общност/организация и най-учтиво Ви молим да разпространите информацията сред тях.
Крайният срок за изпращане на студентските есета е 20 март 2016 г. Повече подробности относно конкурса и изискванията към есето, можете да намерите в прикачения анонс, който можете да публикувате на Вашия сайт, заедно с линка към формуляра за кандидатстване, чрез който студентите могат да изпращат своите есета.
Информация за Конкурса за студентско есе, както и апликационната форма можете да намерите и на сайта на ИИП тук