Мероприятие по откриване на Практиката на Делойт-Централна Европа в София

На 23.04.2024 г. се състоя значимо откриване на Практиката на Делойт-Централна Европа в София за подпомагане на предоставянето на професионални услуги към стратегически и ключови клиенти и мащабни проекти впечатли присъстващите със своята висока експертиза, гъвкавост, ангажираност и отговорност към клиентите и общността. Новата практика, наречена Deloitte Central Europe Tax & Legal Business Delivery Solutions, обещава да революционизира предоставянето на данъчни, финансови и счетоводни услуги, решения за технологично развитие, правни консултации за съответствие и докладване на бизнеса както на регионално, така и на глобално ниво.
По покана на г-жа Силвия Пенева, управляващ съдружник на Делойт България, проф. д-р Атанас Атанасов, заместник-ректор „Научноизследователска дейност и развитие на кадрите“ и доц. д-р Галина Чиприянова, ръководител на катедра „Счетоводна отчетност“, се присъединиха към мероприятието. Проф. д-р Атанасов изрази благодарност за поканата и връчи плакет от името на доц. д-р Марин Маринов, ректор на СА „Д. А. Ценов“ – Свищов. В резултат на участието на двамата преподаватели предстои да бъде подписан Меморандум за бъдещо сътрудничество между Делойт и Стопанска академия, съдържащ инициативи за стажове и практики за студенти, споделяне на експертни познания, провеждане на съвместни събития, както и развитие на обществено отговорни и корпоративни инициативи.

Deloitte.
Connecting you to your future.
You bring ambition.
We’ll provide the opportunities.

Мероприятието привлече вниманието на водещи преподаватели по счетоводство и одит от висши училища в страната, които присъстваха, готови да споделят знания и опит за обогатяване на тази нова и вълнуваща инициатива.

В резултат на успешната среща, партньорството между преподавателите и колегите от Делойт е заложено на основата на взаимност и обогатяване – практиката „подава ръка“ на младите хора, а висшето училище ще се грижи за предоставянето на качествени кадри за бизнеса.