Международната научно-практическа конференция „КРЪГОВАТА ИКОНОМИКА В КОНТЕКСТА НА РЕЛАЦИЯТА ИНДУСТРИЯ 4.0 – ОБЩЕСТВО 5.0“

Уважаеми докторанти,

Все още можете да подадете заявка за участие (заглавие на доклад и автор/и) в Международната научно-практическа конференция „КРЪГОВАТА ИКОНОМИКА В КОНТЕКСТА НА РЕЛАЦИЯТА ИНДУСТРИЯ 4.0 – ОБЩЕСТВО 5.0“, организирана от Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ – Свищов. 

 

Конференцията ще се проведе на 21-22 октомври 2022 г. в Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ – Свищов и паралелно онлайн.

Работните езици на конференцията са български, английски и руски.

Материалите на конференцията ще бъдат индексирани в НАЦИД и в базите данни BPOS и CEEOL, което ще подпомогне изпълнението на изискванията на ЗРАСРБ по отношение на Минималните национални изисквания към научната, преподавателската и/или художественотворческата или спортната дейност на кандидатите за придобиване на ОНС „доктор“ по научна област 3. Социални, стопански и правни науки, Професионални направления 3.7. Администрация и управление и 3.8. Икономика.

 

Заявката за участие се подава през уеб сайта на конференцията
https://www.uni-svishtov.bg/ceris2022/

 

Крайният срок за подаване на заявка за участие е удължен до 20 юни 2022 г. 

 

Пълна информация за конференцията, както и електронен вариант на поканата в PDF формат, можете да намерите на уеб сайта на конференцията:

https://www.uni-svishtov.bg/ceris2022/

 

С уважение,

Организационният комитет