Младежки бизнес форум "Изгряващи звезди" 2015 организиран от Джуниър Ачийвмънт България, АЦККВО


Уважаеми колеги,
Джуниър Ачийвмънт България и АЦККВО при СА имат удоволствието да Ви поканят да бъдете специален гост по време на откриващата церемония на

Младежки бизнес форум "Изгряващи звезди" 2015
На 05 юни 2015 г. от 09.00 часа в Интер Експо Център, гр. София

Младежки бизнес форум "Изгряващи звезди" се провежда за шеста поредна година и събира на едно място над 400 ученици, студенти, преподаватели, представители на бизнеса и държавните институции, дипломати и медии. Младежки бизнес форум "Изгряващи звезди" е финал на целогодишната програма "Учебна компания" за ученици и студенти – запазената марка на Джуниър Ачийвмънт и най-ефективен метод за обучение по предприемачество и възпитаване на предприемачески дух и култура.

Събитието е иновативно предизвикателство за млади хора, които искат да покажат и тестват своите бизнес идеи – участниците демонстрират своите продукти и услуги на щанд в частта търговско изложение, а в презентационната част представят дейността на компаниите си на сцена пред жури. През учебната 2014/2015 година в състезанието взеха участие повече от 1400 ученици и 350 студенти от цялата страна, създали 150 учебни компании. На 5 юни 2015 г. над 60 екипа ще представят своите продукти и услуги и ще се състезават помежду си в различни категории.

Участниците развиват продукти и услуги в сферите на компютърните и Интернет технологии, високи технологии, мобилни приложения, туризъм, хранително-вкусова индустрия, облекло, дизайн и др.

За нас ще бъде чест да бъдете специален гост на форума. Началото на откриващата церемония е в 09.00 ч. в Интер Експо Център. Вашата подкрепа ще бъде мотивиращ символ за бъдещите лидери на България и вдъхновение за тях, за да продължат да развиват своите таланти!

За да потвърдите своето присъствие, моля попълнете кратката регистрационна форма на този адрес: http://form.jotformpro.com/form/51321530051942.

За контакти и въпроси:
Славяна Докимова, Джуниър Ачийвмънт България,
тел: 02/989 43 61;
e-mail: ja.bulgaria@jabulgaria.org.