Младежки лагер „Преходът към зелена икономика в България“

Уважаеми колеги,

Институтът за икономическа политика – София организира следващата дейност по проекта  „GENERATION ZЕЛЕНО“  – тридневен Младежки лагер на тема „Преходът към зелена икономика в България“, който ще се проведе в периода 3-5 юни 2022 г. в хотел Жеравна, гр. Банкя.

Срок за кандидатстване до 29 май 2022 г. подробности от ТУК.

Програмата на Младежкия лагер ще включва *интересни презентации, работа по групи, дискусии върху идеите и предложенията, които ще залегнат в Младежката ЕКО Резолюция и участие в инновативната образователна игра "Климатична фреска"*, разработена от световни специалисти в областта на климата и показваща връзката между човешката дейност и климатичните промени.

По-подробна информация за предстоящия Младежки лагер можете да намерите и на сайта от ТУК *.

Младежите, желаещи да се включат в предстоящия Младежки лагер, *трябва да имат навършени 18 години и е необходимо да се регистрират за участие като попълнят следния *ФОРМУЛЯР  най-късно до*29 май 2022 г.

Всички младежи, взели участие в проекта "GENERATION ZЕЛЕНО", ще получат сертификат Youthpass, а  младежите, които ще вземат участие в тридневния Младежки лагер, ще получат и специално изработени*Еко

сертификати* за принос към изготвянето на Младежката Еко Резолюция.

Програмата на Младежкия лагер може да прочетете от ТУК

Обяви за работа, стаж и кариерни събития, публикувани от Кариерния център към Стопанска академия, може да се следят:

  • На сайта на Стопанска академия в раздел „Студентски ресурси“, подраздел „Кариерно развитие“, Полето “Работа и стажове“ и „Актуално“.
Във фейсбук страницата на Кариерния център https://www.facebook.com/ackkvo  в следните рубрики:  #КариеренЦентърСАобяви  #СтудентскиНовиниСА  #КариеренЦентърСАиПартньори