Младежки семинар от серията „Paving Youth’s Way” на тема „Европейският дневен ред и България“

Уважаеми колеги,

Институт за икономическа политика (EPI) с подкрепата на Фондация „Ханс Зайдел“ организира Младежки семинар от серията „Paving Youth’s Way” на тема „Европейският дневен ред и България“, който ще се проведе в периода 5 – 7 юли 2023 г. в Парк Хотел „Пирин“, Сандански.

След предварителна селекция в семинара участие ще вземат около 40 български младежи на възраст от 18 до 30 години, които в рамките на младежкия форум ще имат възможността да дискутират актуални теми от европейския дневен ред със значение за България и да се включат в интересни интерактивни сесии.

Младежите, желаещи да се включат в семинара, могат да подават своите кандидатури до 25 юни 2023 г. като попълнят следния онлайн формуляр.

Информация за Младежкия семинар на тема „Европейският дневен ред и България“ може да бъде намерена и на сайта на Институт за икономическа политика тук.

Обявите, публикувани от Кариерния център при Стопанска академия, могат да се следят на сайта на Стопанска академия в следните подраздели: "Кариерно развитие" и "Студентски Новини", както и фейсбук страница на Кариерния център в рубриките:  #КариеренЦентърСАиПартньори  #КариеренЦентърСАобяви #СтудентскиНовиниСА