Младежки център - Враца кани студентите на събитията по повод Международния ден на младежта

Уважаеми колеги,
Младежки център - Враца отправя покана към студентите на Стопанска академия "Д. А. Ценов", които в момента са в града или района, да се включат в инициативите, организирани по повод Международния ден на младежта.
Всички инициативи на Младежкия център, които ще се реализират и през тази година, са плод на тяхната самоорганизация и желание да отбележат най-важния за младежта ден в годината!
Събитията през тази година ще бъдат под егидата на младежка инициатива за създаване на площадка за плажен волейбол във Враца.
По повод Международния ден на младежта Центърът организира няколко събития в различни дни, като основните ще се проведат през празничния ден на 12 август от 16:00 ч.

Част от основните инициативи са:
1. Организиране на информационен щанд, посветен на Европейската година на младежта 2022 г., аранжиран от приятелите от ЕВРОПА ДИРЕКТНО - Враца и Търговско-промишлена палата - Враца, между 16:00 ч. и 18:00 ч. Ще бъдат представени европейски инициативи, насочени към младежите, сред които Европейски корпус за солидарност и Програма Еразъм+.
2. Четене на манги и предоставяне на допълнителна информация за комиксите.
3. Запознаване с настолни и други игри.
4. Възможност за демонстриране на творчески и артистични умения.
5. Прожекция на филм.
6. Огнено шоу на Огнена група „Фуего“ .

Инициативите ще се проведа в парка зад паметника на Христо Ботев и в младежкото пространство „Якото място“.
Информация за събитието е публикувана във фейсбук групата на Младежки център - Враца / Youth Center - Vratsa / @youth.center.vratsa

Обявите, публикувани от Кариерния център към Стопанска академия, могат да се следят:

1. В раздел "За Академията", Подраздел "Студентски Новини".
2. На сайта на Стопанска академия в раздел "Студентски ресурси", подраздел "Кариерно развитие", в двете Полета: "Работа и стажове" и "Актуално".
3. Във фейсбук страницата на Кариерния център https://www.facebook.com/ в следните рубрики:#КариеренЦентърСАобяви #СтудентскиНовиниСА #КариеренЦентърСАиПартньори