Национален конкурс за студенти "Млад одитор" - 2016

Уважаеми колеги,
Имаме удоволствието да Ви информираме, че през месец март 2016 г. ще стартира петото издание на Националния конкурс по одит за студенти „Млад одитор”.
Конкурсът се организира за пета поредна година от Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), заедно със специализираните одиторски предприятия „Ейч Ел Би България“ и „Захаринова и Партньори“. Пет-членно жури ще оцени представянето на участниците в конкурса и ще определи първите трима от тях, които ще получат парични награди, както и други двама, предложили оригинален подход при решаването на казусите, за които са предвидени стипендии за обучение. Класираните на първите три места освен паричните награди ще получат и едномесечни стажове в компаниите организатори.
Целта на състезанието е популяризиране на одиторската професия сред младите хора, както и подчертаването на ролята на одита в обществото.
Конкурсът е адресиран към всички студенти, обучаващи се в област счетоводство, финанси и контрол, от всички университети и колежи в Р. България и чужбина, независимо от степента и формата си на обучение.
 
Допълнителна информация: ТУК