„НАЦИОНАЛНИ ДНИ НА КАРИЕРАТА – ДОБРА КАРИЕРА, ДОБЪР ЖИВОТ” 2017

Уважаеми студенти,
На 27.03.2017 г. от 10:00 до 15:00 часа в клуб „Салве” ще се проведе 10-ото за Стопанска академия издание на най-големия кариерен форум „Национални дни на кариерата”. Всяка година форумът събира на едно място големи български и международни компании, предлагащи стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори. Основната цел е работодателите да се срещнат със своите потенциални стажанти и служители, а студентите и младите специалисти да открият възможности за професионална реализация. По време на събитието ще можете да се включите в дискусионни панели, където представители на различни компании ще обсъдят заедно с Вас актуални теми, свързани с успешното реализиране на пазара на труда и стартирането на кариера. 
Като млади хора, Вие държите в ръцете си възможността да успеете, стига да предприемете действия сега. Никога не е твърде рано да се включите в стажантска програма или да стартирате кариера – открийте Вашата най-подходяща позиция още този месец! Сред фирмите, заявили участие са Coca Cola, Nestle, Happy, банкови институции и др. (пълният списък на участниците може да видите на: http://national.careerdays.bg/bg/participants/svishtov). 
В рамките на дните на кариерата ще бъдат организирани уъркшопи, където студентите ще имат възможност да се запознаят в детайли с подготовката на автобиография и мотивационно писмо, ще получат важни съвети как да се подготвят за участието си във форума и какво поведение е печелившо по време на интервю за работа. Предварителното обучение ще се проведе на 23.03.2017 г. от 15:00 в ауд. 10 с гост-лектори HR-експертите от Job Tiger.