Нов член на Асоциацията на възпитаниците на Стопанска академия

 Асоциацията на възпитаниците на Стопанска академия прие 18-тия по ред Алумни клуб, носещ името „Управленска мисъл“. На учредителното събрание, следвайки научните и професионални интереси, присъстваха възпитаниците на Висшето училище от специалност „Стопанско управление“ – ас. Станислава Стоянова, докт. Даниела Стоянова, докт. Павлин Павлов и гл. ас. д-р Емил Николов. Те обсъдиха и приеха правилник на Алумни клуба, утвърдиха бъдещите си цели и разписаха приоритетните за тях задачи. Всички присъстващи се обединиха около идеята да се провеждат регулярни срещи, на които да се обменят идеи, виждания и натрупан опит, свързани със социалния и икономическия живот у нас и в частност да се дебатира по актуални управленски въпроси.

За председател на клуба, единодушно беше избрана ас. Станислава Стоянова, а за протоколист на заседанието – докт. Даниела Стоянова.
Традиционно, след официалната част по учредяването на клуба, вече пълноправните членове на Алумни асоциацията, запечатаха паметният момент на фотоси на фона на паметника на Дарителя – Димитър А. Ценов и Ректората на Свищовската Алма Матер.