Нова стажантска програма за студенти на ПроКредит Банк

Уважаеми колеги,
В ПроКредит Банк винаги сме се отнасяли отговорно и с внимание към нашите стажанти, като им предоставяме възможност да работят по реални проекти, споделяме с тях ценни практически знания и им помагаме да се потопят в работната банкова атмосфера. И тъй като летните месеци не са единственото време за стаж, ние в ПроКредит Банк разработихме нова Стажантска програма, в която може да се включите по всяко време на годината
По време на стажа си при нас ще имате възможност да се запознаете с бизнес философията и принципите на отговорно банкиране на ПроКредит Банк. В допълнение, ще придобиете опит в клоновата ни мрежа или в различни отдели на Централното ни управление. Ще се запознаете с различни казуси от работата ни с клиенти и партньори, ще научите повече за това как предлагаме качествени услуги и какво означава за нас работата в екип. 
Продължителността и времетраенето на Стажантската програма са съобразени с Вашата натовареност в университета (не е необходимо присъствие на пълен работен ден или всеки ден от работната седмица). Стажът е платен, като стипендията е на база брой присъствени часове. 
Приемаме кандидатури на студенти от различни специалности и курсове (включително 1ви), защото вярваме в ползата от разнообразието и считаме, че умни, будни и търсещи развитие млади хора има във всички университети и специалности. Всеки един от вас, който иска да се учи, развива и обогатява уменията си, може да бъде част от работната атмосфера в нашата банка. 
 
За допълнителна информация: ТУК