Онлайн публична лекция „Вътрешният одит – постоянно развиваща се професия“, с лектор ЙОРДАН КАРАБИНОВ, MBA, ACCA, CIA, Председател на Управителния съвет на Института на вътрешните одитори в България (ИВОБ)

Уважаеми студенти,
Уважаеми членове на академичния състав,

Катедра „Контрол и анализ на стопанската дейност“ и „Кариерен център“ при СА „Д. А. Ценов“ – Свищов организират Публична лекция, на която Ви канят да вземете участие.



На 06-ти април 2022 г., от 13.00 часа, ще се проведе онлайн публична лекция с лектор Йордан Карабинов, MBA, ACCA, CIA. На нея ще бъде представена одиторската професия. Презентацията ще включва основните акценти:
• Какво представлява професията вътрешен одитор?
• Разлики между вътрешния одит и финансовия одит;
• Необходими умения за успешния вътрешен одитор;
• Сертификационни програми в областта на вътрешния одит;
• Представяне на един много специален колега, който прохожда във вътрешния одит на име Сара;
• На кратко за дейността на Институт на вътрешните одитори в България.

Йордан Карабинов има над 23 години професионален опит, от тях 8 години извън България. Притежава сертификати CIA от 2003 г. и ACCA от 2004 г. Започнал е своята кариера в ПрайсуотърхаусКупърс България през 1997 г. От 2000 г. е продължил кариерата си в Холандия, където е работил за Алкател-Лусент, Дженерал Електрик и Арвин Меритор. За последните 3 организации г-н Карабинов е работил в качеството си на мениджър „Вътрешен одит“ и е извършвал ангажименти по вътрешен одит като ръководител на екипи в 14 страни в Европа, САЩ и Австралия. Йордан Карабинов е придобил MBA от IMD, Швейцария от 2004 г. От 2009 г. е управляващ съдружник във фирмата JK&Partners, която предлага услуги в областта на вътрешния одит и управлението на риска. Председател е на Управителния съвет на Института на вътрешните одитори в България (ИВОБ).

Лекцията ще се проведе във виртуална среда – BigBlueButton,
Сряда, 06 април, 2022 г., от 13:00 – 14:00 ч.
Адрес за присъединяване към срещата: https://bbb.uni-svishtov.bg/b/hur-txt-32o

За допълнителна информация:
Катедра „Контрол и анализ на стопанската дейност”
Стопанска академия „Димитър А. Ценов” - Свищов
гр. Свищов, п.к. 5250, ул. „Ем. Чакъров” №2 
доц. д-р Пепа Стойкова, тел. 0631 66306
e-mail: p.stoykova@uni-svishtov.bg
facebook: https://www.facebook.com/sfksvishtov/