Осма годишна среща на Алумни клуб МИО

  

Алумни клуб МИО отправя покана към всички студенти и възпитаници на специалности към катедра „Международни икономически отношения“ при Стопанска академия да участват в ежегодната годишна среща, която ще се състои на 6 април 2019 година (събота) в Свищов. На нея ще отбележим 8 години от основаването на Клуба с публична лекция и обучение на студенти, водени от наши възпитаници, както и с традиционния

ПРОЛЕТЕН БАЛ НА АЛУМНИ КЛУБ МИО
Темата на предстоящото събитие е „8 мига от пролетта“, а партито е посветено на ОСМОТО ИЗКУСТВО.


 

Всъщност, общопризнатата „класификация“ на изкуствата стига до 7. За отъждествяване с осмото изкуство се борят телевизията, радиото, фотографията, комиксите, парфюмерията, дори висшата мода. Приемаме, че телевизията е логично продължение на поредицата (ако седмото изкуство е киното), затова - първото предизвикателство за този бал е да се представим като своите любими филмови герои или персонажи от малкия екран.

Тъй като темата на последния фотоконкурс на Клуба бе „Животът е кратък, изкуството е вечно“, за тазгодишния бал отправяме и второ предизвикателство - донесете свои творчески проекти, които да представите на живо. След импровизирана изложба те ще бъдат разиграни на томбола по време на бала. Част от тях може да дарите и за провеждане на търг, с който да подпомогнете бъдещи дейности на Клуба.

Повече информация на www.alumnimio.club