Paving Youths’ Way - „Дигитална икономика и иновации“

Уважаеми колеги,
Институт за икономическа политика (ИИП) с подкрепата на фондация „Ханс Зайдел“ подготвя тринадесетото издание от серията обучителни семинари за студенти Paving Youths’ Way, което ще се проведе в периода 11 – 13 март 2016 г. в хотел „Дружба“, Банкя. Този път темата на семинара ще бъде „Дигитална икономика и иновации“.  По време на тридневното обучение избраните участници ще имат възможността да дискутират въпроси като: Как се развива дигиталната икономика в съвременния свят? Кои са лидерите в дигиталната ера и какво можем да научим от тях? Какви са предпоставките България да се развива като успешна дигитална икономика? Дигитално предприемачество и иновации в България? 
 
Участието в семинара е безплатно за всички участници – организаторите покриват разходите за настаняване, прехрана и обучителни материали. Участници следва сами да организират транспорта си до и от Банкя.
 
Считаме, че събитието може да представлява интерес за студентите от Вашата академична общност/организация и най-учтиво Ви молим да разпространите информацията. В приложенията ще откриете текста на обявата за публикуване във Вашия сайт и предварителна програма на семинара. Формуляра за кандидатстване може да бъде попълнен не по-късно от 29 февруари 2016 г. на следния линк.  
 
Информация за семинара, както и формуляра за кандидатстване можете да намерите и на страницата на ИИП тук