Пето национално ученическо състезание по „Банкиране, финансиране и бюджетиране”

Уважаеми зрелостници,
Уважаеми директори и учители,
Катедра „Финанси и кредит“ и Академичният център за кариерно консултиране и връзки с обществеността при Стопанска академия „Д. А. Ценов“ – Свищов отправят към Вас втора покана за участие в Петото национално ученическо състезание по „Банкиране, финансиране и бюджетиране”, което ще се проведе на 1 и 2 декември 2017 г. в гр. Свищов (петък и събота).

Във връзка с това Ви уведомяваме, че удължаваме срока за подаване на заявки до 15.11.2017 г.!

За повече информация посетете сайта на катедра „Финанси и кредит“ http://finance1952.com/bg, където в раздел „Състезание по банкиране, финансиране и бюджетиране“ вече може да откриете: заявка за участие в състезанието, макет на презентацията, с която ще се представят отборите, пълните условия на състезанието и програмата за провеждането му.

Напомняме Ви, че тази година отборите се състезават за почетния медал „SOLIDUS: SALUS ET GLORIA” с парична отборна награда от 1 000 лв.

На 02.12.2017 г. ще се проведе Сертификационен семинар „Валути и защита от фалшификации” с лектори от търговските банки-партньори и катедра „Финанси и кредит”.

Очакваме Ви!

Актуализиран ФОРМУЛЯР ЗА УЧАСТИЕ  (краен срок за подаване: 15.11.2017 г.)

За контакти:

•   гл. ас. д-р Юлиян Господинов, АЦККВО, тел. 0887 63 00 33
•   гл. ас. д-р Марияна Павлова, катедра „Финанси и кредит“, тел. 0886 08 73 37

Информация за организираните от Стопанска академия „Д. А. Ценов“ - Свищов Национални ученически състезания през учебната 2017-2018 г. може да намерите на: www.uni-svishtov.bg, Раздел „Центрове“ - „Академичен център за кариерно консултиране и връзки с обществеността (АЦККВО)“ - „НУС“ на линк: https://www.uni-svishtov.bg/default.asp?page=ackkpr