Покана към преподавателите на СА „Д. А. Ценов“ за кандидатстване за мобилност на персонал с цел преподаване и/или обучение

Уважаеми колеги,
Еразъм+ офисът към Центъра за международна дейност кани преподавателите на СА „Д. А. Ценов“ да кандидатстват за мобилност на персонал с цел преподаване и/или обучение. Мобилността може да се реализира в периода от 01.06.2024 г. до 31 май 2026 г.
При оценяването на кандидатите ще се дава приоритет на мобилности с цел преподаване и мобилности с цел  обучение, водещи до повишаване на дигиталните умения, уменията за подготовка на проектни предложения и управление на проекти.
Висшите училища, в които може да се реализира мобилност, са всички партньори на Стопанска академия от страни, асоциирани по програма „Еразъм+“.
Преподавателите могат да кандидатстват и за участие в смесени интензивни програми, организирани от висши училища в страни по Програмата. Участието им в смесените интензивни програми се организира под формата на смесена мобилност с продължителност на физическата част от 5 до 30 дни, задължителна виртуална част преди, по време или след физическата част. 
Необходими документи за участие в конкурса:

Информационен ден:
27 май 2024 г. (понеделник) от 10:30 часа в зала „Ректорат“.

Краен срок за подаване на документи: 
03 юни 2024 г. (понеделник), 16:45 часа.

Допълнителна информация по регламента на кандидатстване:
erasmus@uni-svishtov.bg; телефон 0631 66440 или в Еразъм+ офиса на ЦМД.