Покана за еднодневно обучение на тема: "Техники за продажби и убеждаване по системата на Джордън Белфoрт – вълкът от Уолстрийт"


Покана за еднодневно обучение на тема:
"Техники за продажби и убеждаване по системата на Джордън Белфoрт – вълкът от Уолстрийт" от фирма GP Career Club Ltd.

Джордан Белфърт, известен като Истинския Вълк от Уолстрийт, пристига в София на 7 април 2015 г. за еднодневно обучение „Техники за продажби и убеждаване по системата на Джордън Белфърт“. Събитието ще се проведе в Sofia Event Center.

През 90-те години Белфърт изгражда най-динамичната и успешна организация за продажби в историята на Уолстрийт. Покорява най-високите финансови върхове и печели по 50 милиона щатски долара на година – постижение, което му спечелва прозвището „Вълка от Уолстрийт“.

Джордан Белфърт консултира над 50 публични компании и днес обучението му „Система на пряка линия“ дава възможност на практически всяка компания или физическо лице, независимо от възраст, образование или социално положение, да постигне предприемачески успех, без да жертва своите ценности и етика.

Сесиите в обучението на Белфърт са структурирани така, че да отговарят на изискванията на професионалисти с различен профил. Със забележителния си директен, забавен и енергичен стил Джордан Белфърт представя най-мощната бизнес система, разработвана някога.

Участниците в обучението ще бъдат обучени:

  • Как да убеждават всеки път всеки да купи техния продукт или услуга
  • Как да затварят 100% от потенциалните сделки – стъпка по стъпка
  • 6 техники за убеждаване и продажби, които не се учат в университета
  • Как да преодолеят спъващите ги предразсъдъци за парите
  • 4 правила на предприемачеството
  • „Трите десетки“ – метод за създаване и измерване на сигурност в успеха;
  • Как да построят своя бизнес, марка и бъдеще
  • Как да постигнат финансова независимост

Актуална информация за обучението можете да намерите на нашия сайт: http://thewolfofwallstreet.net/.

Имаме специално предложение към Вас – студенти, предлагаме възможност за участие в обучението с 50% отстъпка. Намалението важи само за билетите от категория Silver (редовна цена 375 евро), но местата са ограничени. Срещу тази сума участниците имат гарантиран обяд, кафе-паузи, конферентни материали, ще получат разбира се и диплома за участие в обучението. Има и осигурен превод на български език.

Задължително изискване е да се представят студентски книжки на входа, за да бъдат допуснати в залата в деня на събитието.
Билети на редовна цена могат да бъдат закупени ТУК:

За контакти:
Милена Димитрова
Project Manager GP Career Club Ltd – Организатор на обучението на Джордан Белфърт, истинския Вълк от Уол Стрийт

Моб. +359 888 293 311
E-mail: sofia@thewolfofwallstreet.net 
Web: http://www.thewolfofwallstreet.net