Покана за кандидатстване за индивидуална мобилност по програма BG09 „Фонд за стипендии на ЕИП“


Уважаеми колеги,
ЦМСП представя на вниманието на всички студенти, вкл. специализанти и докторанти, академичен, изследователски и административен персонал информация, относно четвърта по ред покана за кандидатстване за индивидуална мобилност по програма BG09 „Фонд за стипендии на ЕИП“, на която програмен оператор е МОН.

Мярка „Проекти за мобилност във висшето образование” е създадена за студенти, вкл. специализанти и докторанти, академичен, изследователски и административен персонал от висши училища и научни организации от България и страните-донори, желаещи да участват в индивидуален академичен/научен обмен (мобилност).

По тази мярка на програмата са предвидени по една покана за набиране на кандидати за всеки семестър до пролетния/летния семестър на академичната 2015/2016 г. включително. Настоящата покана ще остане отворена в продължение на 2 месеца.

Поканата за набиране на проектни предложения е публикувана съответно на български и на английски език:

     BG- EEA Fund_CALL 4 MOBILITY IN HIGHER EDUCATION MEASURE march 2015_BG
     BG- EEA Fund_CALL 4 MOBILITY IN HIGHER EDUCATION MEASURE march 2015_EN

 Заявленията за участие в конкурса на програма BG09 „Фонд за стипендии на ЕИП”, мярка „Проекти за мобилност във висшето образование“ компонент „Мобилност на студенти“ и компонент „Мобилност на преподаватели, изследователи и административен персонал“ може да намерите съответно на български и на английски език тук:

     BG - формуляри проекти за мобилност
     EN - application forms