Покана за участие в събитието „Онлайн кафене“


Виртуалното събитие „Онлайн кафене“ е организирано от Програма „Развитие на човешките ресурси“. Темата на „Онлайн кафенето“ през 2024 г. е „Научи се да учиш“ и е свързана с преквалификацията, надграждането на умения и ученето през целия живот. Основната цел е насърчаването на младите хора да развият умения за учене през целия живот, за да си осигурят успешна професионална реализация, достоен стандарт на живот и място в съвременния пазар на труда.
Събитието ще се проведе на 22 октомври (вторник) 2024 г. от 10:00 до 13:00 часа в платформата Zoom на адрес: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZwoc-mhrTwiHtb4yDa15GwGLC0CMEex7y6V
В „Онлайн кафенето“ се очаква да се включат представители на регионалните и националните младежки организации, Студентските съвети и Кариерните центрове в цялата страна. Форматът е отворен и за всички младежи, които искат да споделят мнението си по темата за преквалификацията, надграждането на уменията и ученето през целия живот. По време на събитието ще бъдат представени възможностите за включване на младите хора в безплатни обучения и субсидирана заетост, които са финансирани от Програма „Развитие на човешките ресурси“ и Националния план за възстановяване и устойчивост.