Прием на договори за провеждане на практическо обучение по проект "Студентски практики" - АЦККВО


Уважаеми колеги!
1)      Уведомяваме Ви, че на 23.09.2014 година (вторник) от 13.00 часа до 16.30 часа ще се приемат ЕДИНСТВЕНО ДОГОВОРИ за провеждане на практическо обучение, подадени от студенти-практиканти, притежаващи СЛУЖЕБНА БЕЛЕЖКА, издадена от АКАДЕМИЧЕН НАСТАВНИК.
2)      ГРАФИКЪТ за провеждане на практическо обучение (съставян от студента-практикант) следва да бъде съобразен със следните изисквания:

  • КРАЕН СРОК на практиката посочен в профила на студента-практикант и в договора, депозиран в СА – 28.11.2014 година;
  • ЗА РЕДОВНИ СТУДЕНТИ В ОКС „БАКАЛАВЪР” И ОКС „МАГИСТЪР” – не повече от 4 часа дневно, без да се включват почивните и празнични дни;
  • ЗА ЗАДОЧНИТЕ СТУДЕНТИ И СТУДЕНТИ, ОБУЧАВАЩИ СЕ В ОКС „МАГИСТЪР” – ДИСТАНЦИОННА ФОРМА:
  • за работещи с 8 часова продължителност на работния ден – не повече от 4 часа дневно практическо обучение;
  • за работещи с 4 часова продължителност на работния ден – не повече от 8 часа дневно практическо обучение;
  • за неработещи – до 8 часа дневно практическо обучение.

3)      ИЗИСКВАНИЯТА за провеждане на практическо обучение на студенти-практиканти, отнасящи се до режима и алгоритъма за подаване и прием на документи, остават непроменени (виж: страницата на проект „Студентски практики” – http://praktiki.mon.bg /лица за контакти от висшите училища/ СА “Д. А. Ценов” – Свищов и www.uni-svishtov.bg /Проект „Студентски практики”/Общи правила за участие).
4)      Имената на преподавателите, които могат да потвърждават академично наставничество може да научите от служителите на АЦККВО (на място в офиса или на телефон: 0631 66 437).
5)      Включването на студенти първи курс, обучаващи се в редовна или задочна форма в ОКС „БАКАЛАВЪР” е допустимо след успешно завършен първи семестър на първи курс.