Проект BG051PO001-3.3.07-0002 “Студентски практики” на вниманието на работодателите и менторите


Уважаеми работодатели и ментори – партньори на СА „Димитър А. Ценов” – Свищов по Проект BG051PO001-3.3.07-0002 “Студентски практики”, уведомяваме ви, че считано от 29 януари 2015 година (четвъртък), Стопанска академия стартира поетапното предоставяне на служебни бележки за придобития от работещите по „договор за наставничество с ментор за провеждане на практическо обучение” облагаем доход и удържания данък по ЗДДФЛ за 2014 година, при следният ред:

    1) за менторите от фирми със седалище на територията на общ. Свищов – служебните бележки ще се получават лично от г-жа Снежка Ангелова (каса №1, ет. 2 в Административна сграда на СА „Димитър А. Ценов” – Свищов);

    2) за менторите от фирми със седалище – всички извън общ. Свищов – служебните бележки ще бъдат изпратени служебно на адресите, които са посочени в декларацията за осигурителния доход.

Когато лицето не е в състояние да се яви лично да получи служебната бележка, това може да стане от упълномощено от титуляра лице с нотариално заверено пълномощно.