Семинар във връзка с предлагане на услугата "Подкрепена заетост"

На 27 ноември 2016 г. Стопанска академия "Д. А. Ценов" гр. Свищов чрез Центъра за професионално обучение бе домакин на семинар във връзка с предлагане на услугата "Подкрепена заетост". 


Инициативата е инициирана от Центъра за информация и професионално ориентиране "ЗГУРА-М" гр. Пловдив - координатор на Проект "Професионален обучителен курс и EQAVET оценъчна система за проследяване на качеството на консултанти и доставчици на услугата подкрепена заетост за хора с увреждания", финансиран от програмата Еразъм + на Европейската комисия.


Освен обучаемите от гр. Плевен и гр. Свищов - представители на Бюра по труда, Служби за кариерно развитие, Центрове за професионално обучение и Фирми за подбор на персонала, в информационно-обучителното мероприятие взеха участие и социално икономически партньори на Стопанска академия, ЦПО гр. Свищов, в т.ч. от Общинска служба социални дейности, от Центъра за работа с деца с увреждания, от Центъра за работа с деца в условия на риска, от НПО – Сдружение „Институт перспективи” и от Професионалната гимназия по лека промишленост и строителство гр. Свищов.