СПИДИ ТЪРСИ ТАЛАНТИ

СПИДИ ТЪРСИ ТАЛАНТИ 4 се провежда за четвърта поредна година. Проектът е насочен към млади хора - бакалаври или магистри, отлично владеещи английски език, дипломиращи се в периода 2016 - 2017 г. или дипломирани през 2015 г.
Проектът е привлекателен за тях, защото предлага обучение, добро кариерно развитие и трудов договор с атрактивна стартова заплата, за разлика от обикновените стажантски програма на различни институции и компании. СПИДИ ТЪРСИ ТАЛАНТИ дава възможност за професионално развитие и растеж в модерна компания, която развива дейност на българския и международния пазар.
От младежите, които искат да участват в четвъртото издание на проекта, не се очаква предишен трудов стаж. Важно е да демонстрират потенциал и мотивация да станат част от екипа на Спиди и да допринесат за развитието на една проспериращa българскa компаниq.
Работното място на талантите ще бъде централният административен офис на Спиди в София. През първите 2 години те ще преминат на ротационен принцип през всички отдели на компанията, прекарвайки във всеки един от тях по 4-5 месеца, за да придобият опит и да се запознаят с основните му функции и задачи. Към всеки млад човек  ще бъде прикрепен ментор, който ще го обучава, ще му дава съвети и напътства, като по този начин ще го подпомага в професионалното и личностното му развитие.
За да се включат в проекта, кандидатите трябва да изпратят CV и попълнен формуляр за кандидатстване на speedy.talents@speedy.bg, който могат да намерят на корпоративната интернет страница на компанията до 15 май 2016 г.