Среща по проект „Образование по екопредприемачество в три извънстолични университета”


Уважаеми колеги,
Заповядайте на среща по проект „Образование по екопредприемачество в три извънстолични университета” – съвместен проект между Института за изследване на обществата и знанието при БАН (ИИОЗ-БАН) и Института за енергийни и екологични изследвания (IFEU), Хайлдерберг, Германия, по силата на сключения рамков договор за сътрудничество между Института за изследване на обществата и знанието при Българска академия на науките и Стопанска академия „Д.А. Ценов“.

дата: 18. ноември 2015г.
място: Аудитория 1
час: 18.00ч.

Проект на тема „Образование по екопредприемачество в три извънстолични университета” е съвместен проект между Института за изследване на обществата и знанието при БАН (ИИОЗ-БАН) и Института за енергийни и екологични изследвания (IFEU), Хайлдерберг, Германия, финансиран от Германската федерална екологична фондация (DBU) с Договор DBU Project N 32294/01-4. Екипът осъществява комуникацията с партньорите от Института за енергийни и екологични изследвания (IFEU), Хайлдерберг, Германия.

Съгласно рамков договор, СА „Д.А. Ценов“ е  един от университетите, в които се апробира пилотния обучителен курс по екопредприемачество.

Екипът на ИИОЗ-БАН осигурява сертификат на включените в обучението студенти в края на успешно преминатия курс.