Стопанска академия бе домакин на Междууниверситетска студентска конференция на тема „Съвременни предизвикателства пред системата на митническия контрол“

В рамките на клъстера в областта на застраховането, данъчния и митническия контрол, създаден съвместно между Стопанска академия „Д. А. Ценов” – Свищов, Университета за национално и световно стопанство – София и Икономически университет – Варна, на 20.04.2023 г. (четвъртък) бе проведена съвместна междууниверситетска студентска конференция на тема „Съвременни предизвикателства пред системата на митническия контрол”.

Участници в конференцията бяха студенти от Стопанска академия „Д. А. Ценов” – Свищов и Икономически университет – Варна, обучаващи се по дисциплини в областта на митническия контрол, като те имаха възможността да представят своите виждания по избрани от тях актуални теми.
Мероприятието се проведе във виртуална среда, като в него се включиха студенти, докторанти и преподаватели от двата университета, както и други заинтересовани външни лица.