Стопанска академия „Д. А. Ценов“ придоби тригодишен академичен лиценз за платформата QuestionPro!


QuestionPro предоставя мощен облачно базиран софтуер за онлайн проучвания, предназначен да помага при вземането на по-добри бизнес решения. Платформата е интуитивна и лесна за използване. Включва инструменти за създаване, разпространение и анализ на онлайн проучвания, анкети, формуляри и викторини. Усъвършенстваните й функции позволяват персонализиране на цялостно изживяване по време на допитванията, както и провеждането на сложни анализи.

Всички студенти, докторанти и преподаватели на трудов договор в Академията имат вече регистрация в системата и могат:
  • Да провеждат до 1000 проучвания в рамките на три години от своя акаунт, всяко с неограничен брой въпроси към изследването и неограничен брой отговори!
  • Да избират измежду 50 авангардни препрограмирани шаблони на въпроси, включително измерване на ценова чувствителност по метода на Ван Вестендорп, конджойнт, Max-Diff, матрици, изображения и видео, въпроси от отворен тип, въпроси с падащи менюта и други. 
  • Да разпространяват въпросници и покани за участия в допитвания чрез имейл, SMS, социални медии, QR-кодове и чрез вграждане в уеб-сайтове.
  • Да ползват над 250 готови тематични шаблони на професионално разработени тематични въпросници.
  • Да експортират набраните от неговия профил данни от проучвания в различни формати (в. т.ч. Excel, CSV, SPSS, Word, Powerpoint).
  • Да участват безплатно в глобални уебинари за маркетингови проучвания.

Платформата предлага разширен комплект за анализ на данни с отчитане в реално време. Включва модули за конджойнт анализ, Max-Diff, TURF, сравнение на отделни проучвания, банерни таблици, топлинни карти, Word Cloud, предиктивен текстов анализ и др.

QuestionPro се използва от стотици университети, след които Калифорнийския университет в Бъркли, Кеймбридж, Станфорд, университета на Хонг Конг, университета в Маастрих, както и от много световно известни компании, като например Microsoft, Samsung, Siemens, Rolls Royce, General Motors, Toyota и др. 

Как да се възползваме от платформата?
Всеки студент (от втори до четвърти курс, ОКС „бакалавър“), докторант или преподавател e получил на служебния си имейл идентификационни данни за вход. Потребителите могат да идентифицират през questionpro.com и да започнат да използват платформата. Имейл адресът е потребителското име.

Happy Researching
Because Great Decisions Are Never Guesses.