Стопанска академия награди златните медалисти в турнира по хокей на трева за купа „Цветан Радославов”

Стопанска академия „Димитър А. Ценов” награди отборите, класирали се на първо място в турнира по хокей на трева за купа „Цветан Радославов”, в който се състезаваха деца до 12 г. и момчета и момичета до 14 г. Турнирът, което се проведе на терена на ТИТ в Свищов, е част от календара на Българска федерация по хокей на трева и носи точки за ранглистата на БФХТ. Сред гостите на официалното откриване на седмото издание на турнира бяха гл. ас. д-р Радосвета Кръстева - Христова – главен координатор на Академичен център за кариерно консултиране и връзки с обществеността при Стопанска академия и ас. д-р Юлиян Господинов – координатор „Образователен маркетинг” към АЦККВО.


В надпреварата при децата участваха отборите на СКХТ „Дунав” – Свищов, СКХТ „Локомотив” – Червен бряг, СКХТ „Евлоги Георгиев” – Тръстеник и СКХТ „Христо Ботев” – Байкал. На първо място се класира отборът от Червен бряг, на второ място тима на Свищов, а трети останаха състезателите от Байкал. Индивидуалната награда за най-полезен състезател получи Християн Василев от „Локомотив“. При момичета и момчета до 14 златните медали завоюваха свищовските хокеисти. На второ място се класира отбор „Христо Ботев”, а на трето „Евлоги Георгиев”. Призът за най-полезен състезател получи Даниел Кръстев от „Дунав”. Отборите на СКХТФ „Дунав” бяха водени от мениджъра – д-р Николай Марков и треньорите Радослав Радков и Николай Русев.


Купата и медалите на победителите бяха връчени от изпълнителния директор на БФХТ доц. д-р Антонио Антонов и от представителите на Стопанска академия, които отличиха класираните на първо място в двете възрастови групи и с награди от свищовското висше училище.