Стопанска академия с домакинство на среща от културна програма на учебно-занимателен център "Многознайко" – град Свищов

На 12.06.2024г. като част от културната панорама на Учебно-занимателен център „Многознайко“ – гр. Свищов с ръководител – г-жа Гергана Попова, Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ бе домакин на среща от лятната програма на просветния център, където деца от 6 до 9 години се запознаха с историята на Висшето училище.


Визитата има за цел да разпали любовта към ученето в децата и да им покаже какви могат да станат в своята бъдеща професия, когато с труд, постоянство и амбиция превърнат мечтите си в онази реалност, правеща ги пълноценни и свободни хора с принос за по-доброто бъдеще на града и страната, в която живеят.
Обиколката на младите таланти на територията на академичния кампус включи посещение на аулата на Университета и академичния музей, където от името на новоизбраното ръководство приветствие към бъдещите възпитаници на Свищовската Алма матер поднесе и заместник ректора – доц. д-р Здравко Любенов.

Ръководителят на Висшето учебно заведение получи в знак на признателност изкусно изработена благодарствена картичка, с което малчуганите от учебно-занимателния център пожелаха на него и неговия екип много нови академични успехи и постижения.