Стопанска академия участва в „Панорама на образованието“ - Козлодуй 2017

Стопанска академия „Димитър А. Ценов” участва в организираната от Община Козлодуй и Регионално управление на образованието - гр. Враца Първа общинска панорама на образованието, професионалното ориентиране и реализиране в община Козлодуй 2017 г. На форума свищовското висше училище представи образователното си портфолио пред ученици, родители, общинска администрация, местен бизнес и други. Стопанска академия разполагаше със специално обособена шатра, разположена на централния градски площад, от която всички заинтересовани лица можеха да получат информация за възможностите за обучение в ОКС „бакалавър” и „магистър”, както и ОНС „доктор”.


Академията беше представена от гл. ас. д-р Юлиян Господинов – координатор „Образователен маркетинг” в Академичния център за кариерно консултиране и връзки с обществеността, и Милена Димитрова – секретар в Центъра за дистанционно обучение. Те презентираха също и предлаганата гама от курсове, обучения и специализации към Центъра за професионално обучение и Центъра за следдипломно и факултативно обучение.

На изложението, освен Стопанска академия, своите образователни продукти рекламираха още осем висши училища и техни филиали. Паралелно с тях, в събитието се включиха работодатели от различни бизнес сектори, опериращи на територията на община Козлодуй.


Щандът на Стопанска академия се радваше на значителен интерес от страна на посетителите. Всички те получиха информация за кандидатстудентска кампания 2017 г., предлаганите специалности, акценти при обучението, организация на учебния процес, размер на таксите, срокове и начини за кандидатстване, академичния кампус и възможностите за настаняване, спорт и забавления.


Проведени бяха много срещи с настоящи и бивши наши възпитаници в ОКС „бакалавър” и „магистър”, които специално дойдоха на щанда, за да засвидетелстват своята принадлежност към голямото семейство възпитаници на свищовската Алма матер. В двойното си качество на своеобразен домакин на събитието и бивш възпитаник на Академията щандът посети и кметът на община Козлодуй г-жа Маринела Николова.