СТУДЕНТСКА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ на тема „Европейски практики и национални рефлексии в планирането”

По случай 60 години от своето основаване,
катедра „Стратегическо планиране” при СА „Д. А. Ценов”
организира на 16 април 2015 г.


СТУДЕНТСКА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ
на тема
„Европейски практики и национални рефлексии в планирането”

В конференцията могат да вземат участие студенти от направления Икономика и Администрация и управление на всички български университети.

Основните тематични направления на конференцията са:

1. Стратегическо планиране на регионалното развитие
2. Бизнес планиране и конкурентоспособност на икономиката
3. Стратегии за устойчив, интелигентен и приобщаващ растеж

За участие е необходимо да се попълни и изпрати Заявка за участие, както и да се подготви доклад в общ обем до 4 страници и презентация по неговата тема, която трябва да бъде задължително изнесена на конференцията. На всеки участник, изнесъл презентация, свързана със заявен доклад, ще бъде връчен сертификат!

Подробните технически изисквания към заявките за участие, докладите и презентациите са поместени в линковете, както следва:

За улеснение може да се използват и да се работи директно в шаблоните. Техните параметри са настроени, според изисквания за участие. Достатъчно е само участниците да изтрият ненужната информация, да попълнят празните места, след което да въведат своите текстове и данни.

Имената на файловете със заявката за участие, доклада и презентацията се изписват на кирилица във формата Код_Имена_На_Автора.docx, съответно Код_Имена_На_Автора.pptx.

Пример: Ако студентът се казва Георги Иванов Петров, то файлът със заявката за участие следва да бъде озаглавен Заявка_Код_Георги_Иванов_Петров.docx, файлът с доклада - Код_Георги_Иванов_Петров.docx, а презентацията върху доклада - Код_Георги_Иванов_Петров.pptx. Кодът съответства на избраното тематично направление на доклада (1, 2 или 3).

Студентите, желаещи да участват в Студентската научна конференция, следва да изпратят Заявката за участие на e-mail: 60splanning_stud@uni-svishtov.bg в срок до 19.03.2015 г.

Докладите и презентациите към тях се изпращат на същия e-mail в срок до 17.00 ч. на 20.03.2015 г.

Всички постъпили в срок доклади ще бъдат разгледани от редакционен съвет, който ще избере най-добрите от тях за публикуване в сборник от Студентската научна конференция.

За повече подробности и информация:
катедра „Стратегическо планиране”, Веселка Димитрова - инспектор катедра
тел. (0631) 66 296, e-mail: 60splanning_stud@uni-svishtov.bg