Студентски семинар на тема: Предприемачество и умения за стартиране на бизнес в контекста на Европа 2020


Уважаеми колеги,
ПРЕДСТАВИТЕЛСТВОТО НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ В БЪЛГАРИЯ

в сътрудничество с ИНСТИТУТ ЗА ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИТИКА организира тридневен студентски семинар на тема: Предприемачество и умения за стартиране на бизнес в контекста на Европа 2020

28 – 30 ноември 2014 г.  хотел Меридиан Болярски, Велико Търново

Насърчаване на предприемаческия дух и идеи за развитие на предприемаческа дейност; умения за стартиране на бизнес; от идеята към реализацията; управление на проекти – това ще бъдат само част от темите, дискутирани по време на студентския семинар на тема: „Предприемачество и умения за стартиране на бизнес в контекста на Европа 2020“, който ще се проведе в периода 28-30 ноември 2014 г. в хотел Меридиан Болярски, Велико Търново.

Семинарът има за цел да посрещне нарастващата нужда от неформално обучение за студентите, обучаващи се в университетите извън София, както и да повиши техните качества и умения, за да могат да се реализират успешно на пазара на труда.

Ето защо обучението е предназначено за български граждани до 27 години, които са редовно записани във висши учебни заведения на територията на страната (извън София) и отговарят на едно от следните условия:

  • да са студенти, обучаващи се в бакалавърска или магистърска степен;
  • да са младежи до 27 години, дипломирали се през последните шест месеца.

Организаторите покриват следните разходи за участие в семинара: 2 нощувки в хотел „Меридиан Болярски“, Велико Търново с пълен храноден и обучителни материали.

Участниците следва сами да организират и покрият разходите си за транспорт до и от Велико Търново.

Повече информация за семинара можете да намерите в предварителната програма.

За участие: Моля изпратете формуляра за кандидатстване до 17:00 часа на 16 ноември 2014 г. Резултатите от селекцията ще бъдат разпратени по ел. поща най-късно до 20 ноември 2014 г. За подробности: www.epi-bg.org.

Местата са ограничени. Участниците ще получат сертификат при успешно завършване на курса.

Програма