Студентски семинар на тема „Стартиране и развитие на бизнес в контекста на Предприемачество 2020“ /18 – 20 ноември 2016 г., гр. Велико Търново/

Уважаеми колеги,
Представителството на Европейската Комисия в България в сътрудничество с Институт за икономическа политика (ИИП) организира студентски семинар на тема „Стартиране и развитие на бизнес в контекста на Предприемачество 2020“, който ще се проведе в периода 18 – 20 ноември 2016 г. в гр. Велико Търново. 
Семинарът има за цел да посрещне нарастващата нужда от неформално обучение на студентите, обучаващи се в университетите извън София, както и да развие техните качества и умения, необходими за успешното реализиране на предприемаческите им идеи.
По време на тридневното обучение избраните участници ще имат възможността да дискутират въпроси като: Защо е важно предприемачеството? Каква е ролята на националните и европейските институции за насърчаване на предприемаческата дейност? Какви умения са необходими за стартиране и развитие на бизнес? Какви са инструментите за финансиране на предприемаческата идея? Кои са отделните елементи на предприемаческата екосистема и как най-ефективно могат да си взаимодействат те?  
Участието в семинара е безплатно – организаторите покриват разходите за настаняване, изхранване и обучителни материали. Избраните участници следва единствено да организират и покрият разходите си за транспорт до и от Велико Търново. 
 
За участие: Моля, попълнете формуляра за кандидатстване до 24:00 часа на 8 ноември 2016 г. Резултатите от селекцията ще бъдат изпратени по ел. поща най-късно до 11 ноември 2016 г.
За повече информация: www.epi-bg.org