Трета международна младежка академия Paving Youth's Way


Уважаеми колеги,
Институтът за икономическа политика, гр. София и Фондация "Ханс Зайдел" организират третото издание на Международната младежка академия в рамките на серията студентски семинари Paving Youths' Way. Тя ще бъде на тема "Дали моята Европа е същата като твоята?" и ще се проведе в периода 13 – 17 юли 2015 г. в хотел "Пирин", гр. Сандански.
Международният младежки проект цели да съпостави възприятията за Европейския съюз и бъдещето на Европа на младите хора от трите балкански страни-членки: България, Румъния и Гърция.

Таргет група – общи изисквания за участие: студенти от България, Румъния и Гърция, които отговарят на следните условия:
   - да са на възраст до 27 години;
   - да са студенти в горен курс на обучение от следването си за бакалавърска/магистърска степен или да са придобили бакалавърска/магистърска степен през последните 6 месеца;
   - да владеят английски език поне на работно ниво.

Покана за набиране на участници от България – Поканата е отворена за български младежи, които отговарят на горепосочените общи условия. Желаещите да кандидатстват следва да изпратят попълнен апликационен формуляр на ел. поща student_seminars@epi-bg.org на вниманието на г-жа Десислава Петрова, Директор "Европейски програми и проекти" в ИИП, не по-късно от 24 юни 2015 г. (сряда).

За българските участници организаторите покриват:
   - настаняване в двойна стая (с друг участник);
   - пълен храноден;
   - групов транспорт София-Сандански-София с автобус или минибус.

Участниците от страната сами организират транспорта си до гр. София.

Местата са ограничени. Успешно преминалите обучението ще получат сертификат.

ЗАЯВКА за участие

ПРОГРАМА